Quote Of The Day

Thursday, May 26, 2011

Rangkuman Hidangan

Assalamualaikum...

Baru ada kesempatan untuk update aktiviti memanaskan dapur ketika balik bercuti ke kampung halaman awal bulan hari tu..ouch dah agak lapuk hikhikhik

Janji update sebagai ingatan diwaktu-waktu mendatang.

dragon fruit

isinya diasingkan

daripada buah menjadi juice dragon

alpokat = avocado juice

again
Untuk sesi juice sempat jugak buat jus tembikai selain dragon juice n alpokat tapi jus tembikai tu x sempat snap gambar.Smoothies tembikai pon x sempat sebab masing2 dan pelahap nak minum ;p

sotong goreng kunyit

ikan stim

kuah banjir sebab masing2 request nak hirup

popia udang

gabungan mak + anak = nasi dagang

kuah nasi dagang

acar 

pinggan ku..belimbing buluh perghhhh mengancam
Dah kat umah pulun masak pelbagai hidangan untuk santapan ahli keluarga, yer la rancak masak n makan sebab ramai dan meriah. Klau kat sini makan roti pon tak kisah sebab makan sensorang.Selain itu ambil peluang bermanja-manja hahaha  manjala sangat dengan si black yg agak kelabu.

posing jgn tak posing

what r u looking for bebeh? 

2 kaki bertindih

layan budak perasan cute
Budak kecik ni pon manjang menempel dan ajak berjalan..layan jek la..bukan selalu pon..tgk tu perasan cute bergaya dengan new hair clip..feminin la tu konon ;p

2 comments:

Cik Puan Izan❤ on May 26, 2011 at 11:01 AM said...

wow..meiahnya makanan...rajin sungguh masak memasak...lebih kurang mcm izan jer...aktiviti kat kg masak dan makan...apa jer yg mknn terlintas di fikiran mesti akn dpt mkn...^^

MDN on May 26, 2011 at 12:47 PM said...

balik kg balas dendam izan..hehehe pulun mkn ramai2 seronok + meriah..nak2 family ramai laki huh cepat jek ditarahnya semua foods tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers