Quote Of The Day

Friday, March 11, 2011

Pening Kepala

Morning semua,

Not in good condition sbb pagi2 dah pening kepala. Seram betul nak cek blood pressure cause sure ting tong naik turun tak stabil like harga bursa saham. Dont know why lately pening kepala, in this week sahaja 2-3 kali juga kepala ni terasa pusing-pusing roller coaster.Do I need rest? a.k.a MC for today? Tapi klau stay at home pon boleh naikkan blood pressure jugak cause notting to do right? Daripada tidur the whole day better i stay in the office and do my work besides surfing the net kikikiki, yerlaa kepala dah weng nak doing my work so i surfing untuk kurangkan my headache ni (*__*).Oklah stop for a while sbb mata dah berpinar2, will update later 

2 comments:

Anonymous said...

okey la dua tiga hari je.. drpd saya dah dua thn pening2 check2 kene pallor. haha

MDN on July 4, 2013 at 9:42 AM said...

erk...apakah???migrain kah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers