Quote Of The Day

Saturday, January 29, 2011

Burger

Cerita psal burger ni, hmm ada memori yang sgt-sgt sweet (*-*). Mr soulmate pernah buatkan saya burger kat stall jual burger.Dia request nak buat sendiri untuk kitaorang, makcik yang jual tu plak cukup sporting.Dia kasik jer mr soulmate 'kerja'kan dapur tu. Haha saya gelak jer tgk gelagat mr soulmate time tu ;p

Malam ni rasa nak makan homemade burger. All mcd's burger tolak tepi. Lagi best rasanya klau yg menyediakan tu mr soulmate hahaha ;p. Nak burger cam kat bawah ni...yummmmyyyy sure bestkan??? Mr soulmate bila awak nak masak burger tuk saya lagik??? hahaha special request ni tau =p~~~


cdt to google

4 comments:

Anonymous said...

amboiiiiiiiiiiii romentiknyaa mr soulmet...pat2 leh wat beger kat dapur umah sendiri

My Diary Notes on February 17, 2011 at 11:27 AM said...

;p heheh mr soulmate pandai masak kui3x

Anonymous said...

awww mr soulmate.wahaha gud2
-pekjah-

My Diary Notes on February 19, 2011 at 11:16 AM said...

leh la aku pencen masak wahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers