Quote Of The Day

Tuesday, January 21, 2014

Happy New Year 2014

Jan 2014 hampir menjengah ke penghujung dan pada hari ini aku baru nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2014. Masha Allah masa bergerak begitu pantas, tidak mampu untuk kita mengejarnya malah jauh ketinggalan jika terus dibiarkan tanpa usaha untuk mengejar. Begitu juga dengan blog "My Cloud Stories" ini yang kian sepi dan sunyi tanpa sebarang update. Hakikatnya aku yang 'meninggalkan' blog ini untuk terus sepi dan sunyi tanpa perkongsian bermanfaat. Maaf pada readers ada ker readers? yang kerap berkunjung namun hampa. [--_____--]

Entah kenapa hati ini kerap sangat tersentuh lately dengan memori lampau yang dipaksa-paksa untuk dimbau-imbau. Dan kebetulan aku terbaca satu coretan yang telah ditulis oleh empunya diri pada 2008. 6 years back story. Lapuk sudah. Rentetan coretan mengambarkan betapa naive nya aku, miskin ilmu, kurangnya pendedahan pada dunia luar dan sungguh keseorangan namun suci dan bersih.Kini segalanya berubah dan kematangan diri semakin terserlah. Alhamdulillah (*___*)

Izikan diri ini Ya Allah untuk terus menulis dan berkongsi ilmu sebagai bekalan dan saham untuk diriku dan juga rujukan untuk hambaMU yang serba kekurangan ini. Insya Allah. Moga-moga ada keberkatan dan manfaat. Ameen.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers