Quote Of The Day

Wednesday, June 1, 2011

Pomander Kecil Lagi Cinonet

Klau sebelum ini saya pernah menghasilkan pomander besar yang telah saya hadiahkan kepada salah sorang kenalan kini saya menerai ada ke word ni pula ngan saiz yang paling kecil.Veeeeeee (*,*) comel!! Haha sedikit perasan. Bunga dan riben saya beli di Fah Lean. Ini dia pomander kecil tu..dah gantung dalam keta ^________^





2 comments:

Cik Puan Izan❤ on June 2, 2011 at 3:28 PM said...

cantik...^^ izan xleh gantung2 mcm tu dlm keta...hb tak suka...dia kata mengganggu kosentrasi...huhuhu

MDN on June 2, 2011 at 3:39 PM said...

kita saja test power...dah buat x tau mana nak gantung so decide gantung jek la lam keta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers