Quote Of The Day

Friday, June 17, 2011

Nasi Ambeng

1st time dalam hidup makan nasi ambeng.Klau tak silap nasi ni makanan orang jawa. Kebetulan jumpa gerai yg jual nasi ni so tadi berminat nak try walhal sebelum ni pernah tgk tapi x rasa plak nak try.So beli sebungkus RM6.Fuh banyak giler.Senak perut klau habis tapi nasib baik x habis  so tak der la senak hahaha. Apa yang boleh disimpulkan nasi ni bukan favourite aku tapi still boleh makan.Aku prefer nasi tumpang kelantan lagi.heheheh sowi orang2 jawer 






2 comments:

cucu umie on June 17, 2011 at 11:00 PM said...

hehe..memang maknan orng jawa..tpy apcal mahal sgt..rm 6 tu..biase rm4 shje lol kt johor nie..hehe tgok tmpt kot

MDN on June 18, 2011 at 9:47 AM said...

heheh may b sbb import dr johor kot sbb tu mahal ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers