Quote Of The Day

Saturday, April 16, 2011

Yang Mana Satu

Yang mana satu nak terjah dulu? Mid Valley atau Jalan TAR? Klau ke Mid Valley nak rembat ini jek  dan klau ke Jalan TAR sah-sah nak borong ni...hmmm konpius @__# .Anyway ikut kaki jer la nanti..cuaca plak mendung jer..tadi hujan renyai-renyai..kuar lambat sket laaa..balik pon semestinya lambat..pastu terus ZzzzZZzzzz hikhikhik

Oh semalam klau korang perasan tak banyak entry yang masuk list. Sebab apa? sebab bizi ngedate ngan Mr Soulmate heeee ^__^ mood happy senyum sampai ke telinga wo0o0. Walaupun kejap jer jumpa but it's enough. Lebih daripada cukup huhuhuhu...oklah layan TV jap before siap-siap meronggeng.Tata

2 comments:

✿❤ IzanCraft ❤✿ on April 16, 2011 at 12:21 PM said...

2 2 pegi..yang ni pegi ptg...yg tu pegi mlm...tak pun hari ni pegi tmpt ni esok pegi tmpt tu...hikhikhik...kalau tak xlena tido pulak...

MDN on April 16, 2011 at 12:49 PM said...

hahaha ada penyokong..ni yg syiok nie..sah-sah rabak purse pasni izan oioi..awak p mana plak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers