Quote Of The Day

Monday, April 18, 2011

Terasa Atau Sensitif

Pagi-pagi dah melayan jiwa..ingat nak update about semalam punya itinerary, tapi nanti ptg-ptg sket..mood tak stabil plak this morning. Sebabnya terasa plak dengan keadaan.Terasa dengan keadaan camner la plak tu yer.Yerlaa ada good news sure dihebah-hebahkan dan dicongratekan right? Saya ni yang 'belum apa-apa' sendiri rasa tersentuh plak. Baru saya paham klau orang yang seangkatan macam saya ni rasa macam mana. Faham skarang..faham....

Untuk yang sekarang sedang berbahagia, Tahniah diucapkan! Saya tumpang gembira dan saya pun berdoa agar saya mampu bergembira macam anda semua jugak suatu hari nanti.Insya Allah mohon dipermudahkan olehNYA.Saya mahu bersangka baik denganNYA. Jauhkanlah hatiku ini daripada sangkaan yang sia-sia Ya Allah.Kau permudahkanlah semua urusanku didunia dan diakhirat.Mohon kekuatan daripadaMU.Amin.Away for a while cause my heart not really in good mood. Tenangkan jiwa dengan selawat syifa'.

1 comments:

✿❤Cik Izan❤✿ on April 18, 2011 at 11:56 AM said...

terasa dgn keadaan mcm mn tu...? ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers