Quote Of The Day

Sunday, April 3, 2011

Scotchgard™ Fabric & Upholstery Cleaner

Tak jadi ke Jln TAR sbb hati kata nak jln tempat dekat-dekat jer dan kaki plak malas nak tekan minyak jauh-jauh. M.I.N.E.S the nearest and biggest place to go ~,~. Actually a bit late dah kuar, around 3.30pm before tu ke bank jap bukan withdraw tp insert (*,*) ditambah plak jem 1/2 jam kat pekan cina tu always jem kat situ boleh bilang dengan jari laa time tak jem  so sampai Mines dalam 4.45pm.

Masalah betul klau kuar meronggeng ni sbb apa sure ada jer pulus terbang. Camner yer nak make sure note2 dalam purse tu elok jek duk diam-diam setiap kali kuar??? Any tips? aishh camner nak berjimat ni. Beli t-shirt,scotchgard,measurement spoon, 3 pin plug, coolerpad and metal & jewelery liquid jer tapi banyak gak laa $$ lesap erkkk. 

Korang pernah guna Scotchgard™ Fabric & Upholstery Cleaner tak? Elok ker? Dalam banyak-banyak brand fabric cleaner ni jer la yang paling murah and kebetulan ada less so aku rembat. Hopefully it's work sbb aku nak tenyeh-tenyeh dining chair kat rumah. Dining chair tu punya seat covered with fabric so ada 2-3 chair kotor sbb stain. That's why la aku sebat plus murah. 

Scotchgard™ Fabric & Upholstery Cleaner

  • Deep Foaming Action 
  • Perfect for the toughest stains 
  • Leaves behind Scotchgard ™ Protector anti-soiling agents to protect against future resoiling 
  • Restores the look of household fabrics 
  • Ideal for large surfaces

3 comments:

MyraLove =) on November 29, 2011 at 3:01 PM said...

Dear,boleh tau x mane u dapatkan fabric scotchguard ni...harganya berape yer?

MDN on November 29, 2011 at 5:37 PM said...

kita beli kat kedai Ace Hardware dalam IOI Mall Puchong..klau tak silap harga dalam RM25++ time tu sales :)

MyraLove =) on November 29, 2011 at 10:56 PM said...

owh...thanks alot dear.need to find this material...for my research.da na jadi zombie dah ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers